Willeke bettink - blankestijn Mental Coach
Wie ben ik

Een coach die kan luisteren,              mee kan voelen maar je ook actie laat ondernemen

Ik ben Willeke, 30 jaar en woon met mijn gezin in Barneveld. Ik ben in het bezit van een stel ´voelsprieten´ waar ik tot een paar jaar geleden niet wist wat ik er mee aan moest. Ik heb daar zelf een tijdje gesprekken met iemand over gevoerd en vond dat ontzettend leuk en leerzaam ! Nu had ik altijd al een bovenmatige interesse voor psychologie maar toen ik er zelf mee aan de slag ging, merkte ik wel dat veel mensen nog een drempel ervaren: hier moest ik wat mee gaan doen! Na die tijd ben ik een studie gaan volgen en zie hier het resultaat. Een opgeleide Mental Coach, met een beste dosis ervaring en kennis die nu voor zichzelf is begonnen. Welkom!

 

Mental Coaching

Wat? Waarom? Wanneer? Waar?

Wat is Mental Coaching?

Mental coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding. De focus hierbij ligt op de juiste mindset, je gedachten en gevoelens. Een mental coach beheerst verschillende methoden om je behoeftes in kaart te brengen en er mee aan de slag te gaan. Dit alles met als uitgangspunt dat jíj zelf in staat bent om jezelf te motiveren met de verkregen inzichten.

CONTACT OPNEMEN

Waarom een Mental Coach?

Het is eenvoudig en laagdrempelig om eens in gesprek te gaan. De methodes zijn doelgericht en je zult daardoor ervaren dat elk gesprek je iets oplevert of dichterbij brengt, daar waar je naartoe wilt. Je hoeft echt geen grote breinbrekers mee te nemen (mag wel). Er is voor elk persoon en voor elk budget een passend aanbod. Wat houd je nog tegen? Ik nodig je uit!

CONTACT OPNEMEN

Wanneer een Mental Coach?

Voorbeelden genoeg, zowel privé als zakelijk: Ben jij die vrouw die alle ballen in de lucht probeert te houden, ten koste van zichzelf? Of ben jij die ondernemer/manager die graag eens wilt sparren? Vind je het lastig beslissingen te nemen en doelen te stellen? Ervaar je spanning, of een grote bewijsdrang en ben je bezig met het oordeel van een ander? Zomaar wat redenen…

CONTACT OPNEMEN

Waar is jouw Mental Coach?

Heel simpel, precies waar jij dat wilt! Aan de keukentafel, op je bank, aan je bureau of in je kantine? Ik ben daar waar jij het fijn en comfortabel vind. Is dat niet mogelijk? Of wil je bewust op 'neutraal' gebied? Dan heb ik, in overleg, ook andere opties. Kom je niet uit deze omgeving (Barneveld), laat het me weten, dan kijken we wat er mogelijk is. Heb je nog vragen? Ik hoor ze graag!

CONTACT OPNEMEN

''Als je doet wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg''
Gaat deze uitspraak over jou?

Afspraak maken